Продуктът е успешно добавен в количката
11,00 лв.

Интелектуална игра IQ Дубъл 10, за деца 5+

Дубъл 10 - Игра с карти за деца над 5 години, която ще помогне на децата бързо да овладеят навиците на смятане на ум.

 

В играта могат да участват от 2 до 6 играчи. Целта на играта е да бъдат открити по- бързо еднакви картинки върху двете карти, сборът на цифрите от които е 10.

Картинките и върху двете карти трябва да бъдат еднакви. След като играчът открие еднакви картинки върху две карти, сборът от които е 10, той обявява например "Кораб" 10 и прибира тази карта при себе си.

Върху всяка карта са изобразени 6 различни картинки с цифрови индикации от 1 до 9. Преди началото на играта играчите се разполагат около масата и на всеки играч се раздава по една карта. Останалите карти се слагат в средата на масата с лице надолу. Избира се водещ, който ще обявява началото на всеки рунед. По команда Старт! играчите обръщат своите карти, а водещия обръща горната карта от купчината карти в средата на масата. Играчът пръв открил съвпадащата картинка от своя карта и откритата карта в средата на масата , общия сбор от които е 10, обявява това и прибира тази карта и я слага върху своята карта. След това водещия обръща пак нова карта и играта продължава, докато не свършат картите в средата на масата. Ако върху откритата карта няма съвпадащи картинки с картинките на играчите, или ако сборът от тях не е 10 , тогава тази карта се слага най- отдолу в тестето и се обръща нова карта. Победителят е този , който събере най- много карти.

 

Играта може да улесни за по малки- деца, по начин, чете да намират не картинки, сборът от които ще е 10, а само еднакви картинки върху две карти. Също така може да бъде улеснена, ако не трябва да се търсят еднакви картинки, а различни картинки, но сборът на цифрите да е 10. Като вариант нза игра може да бъдат търсени картинки, сборът от които е най- голям. Вариациите са много, играчите могат сами да улеснят или да усложнят играта.

Базова цена:11,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Не намирате някоя книга?
Характеристики
Тип
Детска образователна игра
Производител
Play Land
Доставка

За доставка използваме куриерски фирми Еконт и Спиди.

 

  • Цената за доставката зависи от теглото и се изчислява при приключване на онлайн поръчката.
  • Обикновено отнемa 1-3 работни дни да подготвим и изпратим Вашата поръчка.
  • Ако имате специални изисквания за доставката, отбележите ги като коментaр при приключване на онлайн поръчката.

 

 

Винаги може да изберете опцията "Вземане на място" и така да се видим зад Ъгъла.:)

 

 

Не намирате някоя книга?

Стараем се да зареждаме разнообразни заглавия зад Ъгъла.

Ако не намирате някоя книга, може да я нямаме в момента в книжарницата или все още да не сме я публикували на сайта. 

 

Ако искате да я потърсим и набавим - пишете ни! 

 

За нас винаги е удоволствие да изпълним специална поръчка. Обикновено ни отнеме 1-3 дни, за да набавим и изпратим пратката.

 

Може да ни пишете:

 

Или да дойдете на място, за да се видим и поговорим...:)